Kontakta oss

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.

Hitta hit

Har du frågor? Vänligen kontakta oss på mejl eller telefon.

0763071809

info@funlifesodertalje.se

Besöksadress Södertälje

Källarlokalen runt huset

Algatan 40 A

152 41 Södertälje

Parkering: (samåk gärna/gå)

Algatan, Ekensbergsgatan, Östergatan, Björklundsgatan

Kommunalt:

Buss 758 & Buss 979

Besöksadress Salem

Salem Padel

Söderby gårds väg 73

144 51 Rönninge

Parkering: (samåk gärna/gå)

Parkering finns i närområdet. 

Kommunalt:

Buss 725 & Buss 708

Om oss

Träning för mig ska vara varierad, rolig och ge energi. Att skratta tillsammans med våra medlemmar under passen är det bästa jag vet. Jag är utbildad hälsopedagog och lic. personlig tränare, kostrådgivare och massör. Jag har även vidareutbildat mig inom mammaträning. Jag brinner för mitt företag och jag hoppas det speglar min drivna och positiva personlighet.
Magdalena Dolk

Grundare

magdalena@funlifesodertalje.se

Träning har funnit i mitt liv sedan jag föddes. Därför är det en självklarhet att jag även ska jobba med det. Jag pushar, stöttar och driver våra medlemmar till deras yttersta med glimten i ögat drar jag skämt och hjälper dig att bli den bästa versionen av dig själv. Styrkelyft är min stora passion och jag hjälper dig gärna att bli stark som en björn.

Sebastian Dolk

Grundare

sebastian@funlifesodertalje.se

Jag har sysslat med lagsport större delar av mitt liv där jag bland annat spelat innebandy på elitnivå. Därför är mina ledord inom träning: Lekfullhet, utveckling och teamwork. Detta kommer spegla mina pass på Fun Life. Att få leda pass ser jag som en ny och rolig erfarenhet.

Kicki Fransson

Instruktör

Jag är en glad, social och träningsälskande hälsoutvecklare/coach/pedagog som helst tränar mountainbike, skidor och funktionell cirkelträning. Trivs bäst utomhus och när kroppen får jobba - i ett svettigt och tufft träningspass, på vandring, på två hjul eller med en paddel i händerna.

AK Silfver

Instrukör

Gruppträning är det roligaste jag vet. Jag älskar gemenskapen, variationen och den där extra lilla pushen man får av de andra deltagarna när man tränar tillsammans i grupp. Genom att jag älskar detta så mycket så hoppas jag kunna sprida det vidare till våra medlemmar.

Liselotte Bexar

Instrukör

Jag har under större delen av mitt liv vart aktiv med handboll som jag fick lägga på hyllan pga skada. Jag är utbildad spinninginstruktör och core and more instruktör, att utbilda mig inom träning var bland det roligaste jag gjort. För mig ska träning vara roligt, energigivande och motiverande. Jag brinner för att ge andra energi och en extra push samt se viljan och utvecklingen som sker hos alla deltagare. 

Lee Drangel

Instruktör

Göteborska som alltid gillat att träna. Att lyfta stänger och utmana mig själv är extra kul! Att träna på Fun Life är som att gå in i en godisbutik. Här finns allt man kan tänka sig och en stor variation av övningar och redskap! Jag tycker det är inspirerande att se andra utvecklas därför är min förhoppning att vi tillsammans jobbar för att bli den bästa versionen av oss själva.

Therése Bjarneborg

Instruktör

Gillar du intensitet och funktionella rörelser med kroppen som redskap? Då är mina pass "right up your alley". Jag har min träningsbakgrund inom crossfit och hämtar inspiration till mina pass därifrån. Jag har ett stort intresse för funktionalitet och är utbildad massageterapeut i grunden. Därför kommer mina pass även innefatta 10-15 minuter mobilitet i slutet av passen. Tanken är att mina pass ska skapa starka, smidiga och uthålliga medlemmar.

Andreas Bjarneborg

Instruktör

Det måste vara roligt att träna och det är det verkligen på Fun Life! Om jag måste välja så tycker jag det är allra roligast är att lyfta vikter. Det är en häftig känsla när man orkar mer än vad man tror! Det ska bli superkul att få vara instruktör på passen, ser fram emot att träffa er!  

Helena Barth

Instruktör

Samarbete?

Letar du efter samarbetspartners? Eller lokal där du kan bedriva din verksamhet inom personlig träning, coachning, massage eller liknande? Önskar du att bli en del av vår verksamhet? Hör gärna av dig till oss så bokar vi in ett möte där vi kan berätta mer.

Företagsträning och fysträning för lagidrotter

Genom att boka ett personligt möte kan vi hjälpa er att anpassa ett upplägg som uppfyller just era behov för företagsträning eller träning för lagidrotter. Vi hjälper er hela vägen till en lyckad friskvårdssatsning. Genom personlig gruppträning bidrar vi med rörelseglädje, ökad teamkänsla, trivsel och gemenskap på er arbetsplats som bland annat förebygger belastningar och ansträngningar som kan finns på arbetsplatsen. Antingen kommer ni till oss eller vi till er, ge oss bara ett utrymme så sköter vi resten

Vi hjälper till att motivera och inspirera er personal till en hälsosammare arbetsplats. Genom att satsa på friskvård på er arbetsplats kan det resultera i lägre sjukfrånvaro, mer välmående personal, ökad sammanhållning och ni blir en attraktivare arbetsgivare.

Hör av er redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi får berätta mer om vår företagsträning och träning för lagidrotter.