Öppet gym

"Öppet gym" innebär att du får träna hos oss själv i våra lokalen på begränsade och obemannade öppettider. (För aktuella öppettider se vårt gruppträningsschema.)

Södertälje: 7-21 alla dagar.

Salem: 5-21 alla dagar.

Mer om våra lokaler i Södertälje:

I det övre rummet som vi kallar "styrkerummet" där finns det finnas fria vikter och här kommer du främst kunna träna knäböj, bänkpress och marklyft men även andra skivstångsövningar. Styrkerummet har öppet: 07.00- 21.00 alla dagar i veckan.

Entrérummet kalla vi "konditionsrummet" här kan du springa på vårt löpband där du själv bestämmer hastigheten genom att öka på steget utan att behöva trycka på några knappar. Du kan köra på vår Airbike som är en kombination av en cykel och crosstrainer men 10 gånger roligare (jobbigare). Roligast av allt är vår stakmaskin. Så har du en kommande skidkarriär i sikte eller kanske Vasaloppet så är det i konditionsrummet du ska hålla till.

Vi är i huvudsak en gruppträningsanläggning och därför kommer du bara kunna lösa ett gruppkort eller ett grupp & gymkort. Vår vision är att vi ska vara det personligaste och roligaste gymmet i hela Södertälje därför släpper vi inte in vem som helst. Vi vill lära känna dig först innan du får koden till vår dörr.

Lokalen i Salem har enbart ett rum. Varmt välkommen till oss den 11/1 för att få se lokalen och träffa oss.