Styrkelyft med Sebastian

Vill du utveckla dina kunskaper och din förmåga inom knäböj, bänkpress och marklyft? Då ska du anmäla dig till vår lyftardag med Sebastian som är utbildad och certifierad personlig tränare och vidareutbildat sig hos Eleiko inom just styrkelyft. Han tävlar på elitnivå och har deltagit i DM och SM. Nu satar han mot en pallplats SM 2019 i Malmö.

Under en heldag kör vi tre stycken teknikgrupper i knäböj, bänkpress och marklyft plus ett extra träningspass där du får tillfälle att testa din maxstyrka. Vi går igenom de tre basövningarna både teoretiskt och fysiskt. Denna lyftardag är till för dig som vill lära dig mer om styrkelyft, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka. Ta med egen lunch/mellanmål alt. att vi beställer lunch till lokalen. Vi bjuder på fika och kaffe/te.

När:

Plats:
Fun Life Södertälje, Algatan 40A

Pris:
Medlemspris: kr
Ej medlem:  kr

OBS! Max 6 platser! Ungefärligt tidsschema:
09:00 2.5 h Knäböj
11:30 Lunch
12:30 2.5 h Bänkpress
15:00 Fika 30 min
15:30 2.5 h Marklyft
Slut ca 18:00


Anmäl dig till våra kurser genom att fylla i formuläret och skicka in. Sedan skickar vi en faktura till din e-post adress med 15 dagars betalningsvillkor. Anmälan är bindande och återbetalning är ej möjlig.